joi, 28 martie, 2024

Diana Gureșoaie, speriată după incidentul care a băgat-o în spital. Care e starea ei de sănătate

Distribuie:

Publicat:

Diana Gureșoie, speriată după incidentul care a băgat-o în spital. Vizita pe care a făcut-o la medic i-a dat un motiv în plus de bucurie, dar și unul de tristețe, asta pentru că ceea ce iubește ea să facă cel mai mult, e pus pe pauză o perioadă. Vedeta a dat detalii despre starea de sănătate, dar a spus și când va putea să meargă normal.

Diana Gureșoaie s-a ales cu o rană serioasă la picior, după ce a încercat să strice clanța ușii de la balcon cu piciorul. Aceasta a povestit că și-a uitat cheile în casă, iar pentru a intra în apartament a încercat să strice clanța ușii de la balcon. În acel moment, piciorul i-a alunecat în geamul ușii, s-a spart și a făcut o rană uriașă.

Diana Gureșoaie, speriată după incidentul care a băgat-o în spital

Diana Gureșoaie a dat detalii despre starea de sănătate, dar a spus și când va putea să meargă normal.

”Mă simt mult mai bine acum, mai ales că sunt externată, sunt acasă, e altceva decât să stai pe un pat de spital. Cât despre sport, abia mi-am terminat antrenamentul. Am cerut voie medicului, mi-a zis că e în regulă, atâta timp cât lucrez doar partea de sus, cât despre picior, o să mai dureze recuperarea. Cred că o să mai stau cu atela în jur de trei săptămâni, după care două săptămâni voi avea o cizmă ortopedică și abia apoi o să încep recuperarea. O să dureze ceva. Acum, Dumnezeu cu mila. Cât o dura, o dura. Tăietura a fost destul de adâncă, putea să fie o situație mult mai gravă de atât.”, a declarat Diana Gureșoaie, în direct, la Antena Stars.

Vizita pe care a făcut-o la medic i-a dat un motiv în plus de bucurie, dar și unul de tristețe, asta pentru că ceea ce iubește ea să facă cel mai mult, e pus pe pauză o perioadă.

”Efectiv sunt imobilizată la pat. Nu prea îmi place să mă mișc cu cârjele prin casă. Am ieșit doar cât am fost la control la doctor să mă bandajeze, dar în rest nu am ieșit deloc din casă. Încerc să fac tot posibilul să am tot ce îmi trebuie aici, la pat. Vin prietenele mele în vizită tot timpul și ai mei. Am anxietate, eu oricum aveam problema cu anxietatea. Eu sunt ipohondră de fel. Durerile nu mai sunt așa mari, rana arată foarte bine, doar că va dura recuperarea.”, a mai adăugat ea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img