vineri, 19 aprilie, 2024

Diana l-a desfiintat pe ”Insula iubirii”, el o face praf acasa! Ben a facut anuntul, dupa ce a lansat concursul ”Cine e amantul?”

Distribuie:

Publicat:

Diana de la ”Insula iubirii” a tunat si a fulgerat la adresa lui Ben, dupa ce l-a vazut pe acesta in ipostaze apropiate cu ispitele. Vorbele denigratoare ale brunetei nu au ramas ”neplatite” de fostul iubit care, reintors acasa, ii plateste cu aceeasi moneda.

Dupa ce marti a lansat un concurs ”Cine e amantul Dianei”, Ben a revenit si si-a anuntat prietenii ca le rezerva noi surprize si dezvaluiri despre aceasta cat de curand.

”Va multumesc pentru urarile de ziua mea si va doresc noapte buna. Ne vedem dimineata. Maine avem surprize”, le-a spus Ben prietenilor lui virtuali.

Diana de la ”Insula iubirii” l-a criticat si l-a defaimat pe Ben

Diana l-a umilit pe Ben, spunand ca nu o satisface sexual si ca pe durata relatiei cu el, a avut un amant. „Ce face el cu aia? El nu tine decat 3 secunde. Eu sunt foarte sensibila la mirosuri. de la o varsta ai un miros anume. Daca el nu se da cu parfum, nu se da cu crema… Si eu, de asemenea, Ben pur si simplu credea ca sunt doar a lui, dar nu am fost doar a lui. A fost un barbat care i-a luat locul. Ben, nu ma simteam bine langa el. A existat intotdeauna, de la inceputul relatiei cu Ben pana la sfarsit. Cand cel de acasa nu da rezultate, da celalalt. Orice femeie mai are o roata de rezerva. Mi-am dat seama ca nu este el buricul pamantului. Pot sa imi gasesc pe altcineva mult mai bun. Ben pentru mine e un nimic, o mizerie. N-as vrea sa mai aflu de el, pentru mine e mort”, a spus Diana.

Dupa ce a auzit vorbele pe care le-a spus Diana despre el, Ben a postat pe pagina lui de Facebook un anunt, in care indeamna prietenii virtuali sa ghiceasca cine este amantul Dianei. Barbatul a precizat ca vor fi alesi doi castigatori in urma concursului si vor fi invitati la ziua lui.

,,Buna ziua! Anunt CONCURS! Persoana care Ghiceste cine este AMANTUL Dianei ,(Apare in episodul 2 este cineva pe care Diana adora ,el nu este sarac , dar este un om foarte bun, rezultatul va aparea in episodul 5 sau 6) va castiga o petrecere la ziua mea Joi( detaliile le voi anunta maine ). Regulile sunt in felul urmator: lasati un comentariu cu numele si cu o indicatie ,urmand sa va contactez eu in privat ! Vor fi desemnati maxim 2 castigatorii Concursul dureaza 24 de ore ! Andy e ispita, Ai inteles?’’, a scris Ben pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img