joi, 28 martie, 2024

Diana Munteanu, tot mai modificata la fata: “Pacat, te-ai masculinizat”. Trei poze in care n-o recunosti

Distribuie:

Publicat:

Diana Munteanu pare hotarata sa demonstreze ca varsta este doar un numar in buletin si, la 40 de ani, a devenit din ce in ce mai dezinvolta si mai dornica sa se afiseze in ipostaze sexy. Insa daca imaginile cu ea in costum de baie sunt wow si foarte apreciate de fani, nu acelasi lucru se poate spune si despre portretele ei, in care parca e alta persoana.

Diana Munteanu a implinit varsta de 40 de ani pe 15 decembrie, este mama singura, dupa divortul de Claudiu Niculescu, din 2014, insa se descurca exemplar si nu s-a plans niciodata. Dupa emisiunea"Prietenii de la 11", de la Antena 1, vedeta a ajuns in juriu la "Scena misterelor", show prezentat de Dan Negru si difuzat in fiecare joi, la Antena 1, insa o mai vedem si in reclame la o renumita firma de saltele. Diana Munteanu are grija de ea si de imaginea ei in online, asa ca furnizeaza mereu fotografii si povesti din viata ei pentru cei aproape 500.000 de fani pe care ii are pe Instagram: de la poze in care apare sumar imbracata, etalandu-si trupul perfect, pana la imagini in care promoveaza diverse produse. Dar iata ca nu toate se bucura de aceeasi apreciere.

Zilele trecute, blondina ne-a anuntat ca a fost sa-si puna gene false, folosind o imagine (foto sus) in care cu greu iti dadeai seama ca este vorba despre ea. Buzele marite, ochii micsorati, pielea perfect intinsa, evident si cu ajutorul programelor de editare, insa, cine stie, si poate si ajutorul unor interventii estetice. Unii fani i-au spus ca este frumoasa, dar au fost multi care i-au atras atentia ba ca a inceput sa semene cu fetele din clanul Kardashian, ba ca arata foarte masculin in acea imagine. "Nu stiu ce ti-ai facut la fata, dar te-ai masculinizat. Erai atat de finuta inainte…", i-a spus un fan.

Diana Munteanu, tot mai modificata la fata: si luna trecuta a socat cu o poza

Aceasta noua fotografie vine la putin timp dupa o alta, la fel de socanta, pe care Diana a pus-o pe Instagram luna trecuta. Dincolo de pielea bronzata pentru care Diana Munteanu a recunoscut ca a facut o obsesie, vedeta a incercat un machiaj nou si pare ca a recurs la marirea buzelor, ceea ce ii schiba complet fizionomia.

Fanii au fost socati. Au recunoscut-o dupa ce au analizat imaginea si au concluzionat la unison ca schimbarile nu sunt deloc bine venite in cazul ei. «"Oribil, ce buze… ai intrat in lumea celor umflate cu de toate", "In nici un caz! Fa ceva si intoarce-te la forma initiala!", Arati foarte diferit si nu e bine deloc. Erai foarte frumoasa. Acum nu stiu ce s-a intamplat", "Tu chiar te poti uita la poza asta?"», asa suna doar cateva dintre comentariile venite de la cei care ii urmaresc Dianei Munteanu contul de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img