joi, 25 aprilie, 2024

Diana Parvu traieste un miracol! Acum doi ani era suspecta de cancer, iar astazi este insarcinata cu primul ei copil!

Distribuie:

Publicat:

Diana Pârvu și-a privit pentru prima dată bebelușul, prezentatoarea fiind însărcinată în 15 săptămâni. Diana a publicat recent primele imaginii cu bebelușul. “Stiu ce simte o femeie cand i se spune ca este suspecta de cancer. Asa mi s-a spus si mie, acum doi ani si jumatate, inainte sa aflu exact ca am endometrioza.” Asa si-a inceput vedeta povestea. O poveste care se putea termina tragic: “Nu am sa uit cum un doctor m-a pus sa aleg intre viata mea si a avea un copil. Efectiv mi s-au taiat picioarele atunci, mi se spunea cum histerectomi este solutia si eu aveam doar 33 de ani.”

Nu am acceptat aceasta varianta si bine am facut, pentru ca l-am cunoscut pe medicul Ciprian Morariu, cel care mi-a spus ca am endometrioza si ca se opereaza laparoscopic. Practic, mi-a redat speranta la o viata cat de cat normala.”

Nimic nu ii garanta, insa Dianei ca va putea ramane insarcinata si mai ales natural: “Eu realmente am crezut ca nu voi mai putea sa am copii, vreodata. Am deja 35 de ani iar dupa o operatie de endometrioza, sansele sa ramai NATURAL insarcinata scad vertiginos. Iata insa ca Dumnezeu ma iubeste si astazi traiesc o minune, o magie, un miracol.”

CONTINUAREA WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img