joi, 28 martie, 2024

Didi Hrimiuc si Gabriel Bujor, in echipa etapei

Distribuie:

Publicat:

In ultima etapa a Ligii Zimbrilor, HC Vaslui a dat doi jucatori in echipa rundei. Este vorba despre Didi Hrimiuc si Gabriel Bujor. Cei doi au marcat 17 din cele 29 de goluri, avand o contributie insemnata in obtinerea victoriei in fata CSM Fagaras. Gabriel Bujor ramane liderul golgheterilor, dupa cele zece reusite, ajungand la cota de 127 de goluri inscrise in actualul sezon.

Ciprian Sandru (Dinamo Bucuresti) a fost desemnat cel mai bun jucator al etapei a 17-a, dupa o prestatie foarte buna in partida cu Poli Timisoara (scor final 26-18), in special in repriza a doua. Handbalistul campioanei en-titre a marcat 11 goluri in acest meci, dintre care 9 in partea secunda, cand echipa a reusit desprinderea de adversara. Sandru a inscris 65% din golurile formatiei dinamoviste in partea secunda, el avand si alte realizari in timpul partidei, atat in apararea, cat si in atac.

Echipa etapei a 17-a este urmatoarea: Sijan Dane, stefan Grigoras, Ivan Matskevich – portari; Razvan Pavel, Vencel Csog, Pedrag Vujadinovic, Radu Lazar, Guillaume Saurina, Vitaly Komogorov, Ciprian Sandru, George Buricea, Goce Georgievski, Gabriel Bujor, Andrei Savenco, Mladen Rakcevic, Didi Hrimiuc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img