joi, 28 martie, 2024

Diego Maradona a lasat in urma 10 copii, dintre care doar opt recunoscuti! Au sapte mame diferite, insa fotbalistul a avut o singura mare iubire

Distribuie:

Publicat:

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie, lăsând în urmă 10 copii. Povestea de viață a fotbalistului este una impresionantă. A recunoscut opt copii, făcuți cu șapte mame diferite, însă a iubit cu patimă o singură dată în viață.

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac. Marele fotbalist a lăsat o mare durere în sufletul celor care l-au cunoscut, însă adevarata lovitură a fost primită de familia sa numeroasă. Diego Maradona ar fi lăsat în urmă 10 copii, dintre care doar opt recunoscuți.

Diego Maradona și prima sa soție, Claudia Villafane, au două fete: Dalma (31 de ani) și Giannina (29 de ani). După ce fotbalistul și Claudia Villafane au decis să meargă pe drumuri separate, acesta a avut o frumoasă relație cu modelul Cristina Sinagra. În septembrie 1986 s-a născut și cel de-a treilea copil pe care îl are cu modelul aceasta din urmă. Diego Maradona a recunoscut că este tatăl lui Diego Jr. și mai mult decât atât, juniorul a moștenit talentul tatălui, cochetând cu fotbalul profesionist. 

Ulterior, fostul decar al naționalei Argentinei a recunoscut că este tatăl unei tinere în vârstă de 23 de ani, după o perioadă în care a refuzat să facă testul de paternitate. „Seamănă mult cu mine, îi iubesc enorm”, a spus Diego Maradona la vremea respectivă.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img