vineri, 26 aprilie, 2024

Dieta: Ce sa bei dimineata ca sa slabesti! Amestecul care arde grasimile din corp

Distribuie:

Publicat:

Ce sa bei dimineata ca sa slabesti. Amestecul care arde grasimile din corp este compus din ingrediente simple si naturale precum: suc de lamaie, piper, miere, apa. Cum trebuie il consumi dimineata.

Dietele care exclud anumite clase de alimente, chiar si pentru perioade scurte, sunt, de cele mai multe ori, nocive pentru silueta, iar pe termen lung, pentru sanatate. De aceea, fara o indicatie mediacala, in loc sa ne gandim la ce sa nu mai mancam, o varianta mai simpla si mai sanatoasa ar fi aceea de a a adauga anumite ingrediente la micul dejun, ingrediente care ajuta metabolismul si arderea grasimilor, favorizand pierderea in greutate. De aceea, va propunem un un amestec ce contine suc de lamaie, miere, piper si apa si care, consumat la micul dejun poate functiona ca o adevarata cura de slabire. 

Suc de lamaie cu miere si piper

Proprietatile benefice ale sucului de lamaie sunt arhicunoscute pentru sanatate. Consumul unei limonade este si util pentru tratarea pietrelor la rinichi, accidentelor vasculare cerebrale, tratamentul bolilor cardiovasculare si reducerea temperaturii corpului. Efectele pozitive ale lamaiei asupra sanatatii se datoreaza mai multor elemente nutritive din compozitia acesteia: vitamina C, vitamina B, fosfor, proteine si carbohidrati. 

Piperul negru are efect antioxidant si antibacterian, mentinand starea de sanatate a tractului digestiv. De asemenea, imbunatateste digestia si ajuta la sanatatea intestinala. Principalul component activ din piper este Piperina care excita enzimele digestive, faciliteaza asimilarea proteinelor, lipidelor si a unor glucide furnizate de alimentatie.

Sucul pe care poti sa-l incluzi in dieta este un amestec de zeama de lamaie, piper negru, miere si apa. Amesteca, asadar: doua linguri de zeama de lamaie, un sfer de lingurita de piper si o lingura de miere. Diluati amestecul cu un trei sferturi de pahar de apa calda. Lamaia si piperul ajuta metabolismul, in timp ce polifenolii pe care ii contin citricele incurajeaza arderea grasimilor si contribuie la pierderea greutatii corporale.

Consumati acest amestec care arde grasimile dimineata, la micul dejun. Introduceti acest amestec sanatos in dieta zilnica pentru a va revigora organismul in mod natural. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img