News Flash:

Dieta Dukan 2015

24 Februarie 2015
2150 Vizualizari | 0 Comentarii
Citește următoarele rânduri și vezi care sunt principalele schimbări din 2015 ale dietei Dukan! Adopta și tu dieta îmbunătățită și scapă de lupta cu kilogramele în plus!

Noua dietă Dukan 2015

Prin noua dietă, doctorul Pierre Dukan și-a propus să îmbunătățească regimul său, astfel încât să reușească să elimine efectele negative cauzate de adoptarea acestui stil de alimentație.

Astfel, în noul regim, accentul este pus pe proteinele vegetale, iar persoanele care își doresc, pot să înlocuiască îndulcitorul cu cel de tip Ștevia.  Mai mult, acest regim poate fi ținut chiar și de persoanele care sunt vegetariene. 
 Cum probabil ai auzit, adoptarea dietei Dukan poate duce la o lipsă accentuată de vitamine în organism. În această privință, doctorul Pierre Dukan susține că este doar ceva temporar, însă, pentru persoanele care știu că au carențe de acest tip, este recomandată luarea de suplimente. De asemenea, doctorul afirmă că, după obținerea rezultatului dorit,
fructele pot fi reintroduse în alimentație.

Alte schimbari

O altă schimbare a dietei Dukan constă in faptul ca nu mai este impusă alternanta “o zi de proteine” –“o zi de proteine si legume”. Asadar, fiecare zi are un program diferit. Mai mult, de luni până joi se va constata o scădere vizibilă in greutate, vinerea reprezintă o asa-zisă zi de stabilizare, iar weekendul este ceva mai permisiv.

Citește continuarea pe diete-sanatoase.ro

alte schimbari
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0978 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036932 (s)