vineri, 29 martie, 2024

Dieta excelenta cu cartofi fierti

Distribuie:

Publicat:

Cartofii, unul dintre alimentele de baza ale romanilor, s-a dovedit de un real ajutor pentru cei care vor sa slabeasca, contar parerii ca aceste legume ingrasa. Important este insa modul cum consumi cartofii si cum ii combini!

Dieta pe baza de cartofi fierti te ajuta sa scapi de aproximativ 10 kilograme in doua saptamani. Chiar daca nu este un regim strict, trebuie sa respecti cateva reguli. Astfel, in primele doua zile poti sa mananci cate 1 kg de cartofi fierti pe zi, care trebuie sa fie distribuiti dimineata, la pranz si seara. Cartofii se pot combina cu branza de vaci, ceapa, verdeata si ceapa verde.

Apoi, cartofii pot fi combinati cu diverse alte alimente fara grasimi.

De exemplu, dimineata poti manca maximum doua felii de paine uscata, o lingura de branza de vaci si o banana. De asemenea, mai poti manca o felie de paine cu seminte unsa cu unt, o felie de carne de vita uscata, ceapa verde si 2 rosii.

Dieta-miracol: Slabesti 5 kg in doar 3 zile!

La gustare poti incerca o supa de cartofi, fara grasimi si 100 de grame de fructe proaspete.

Pranzul si cina pot “contine” 300 de grame de cartofi cu 100 de grame de branza slaba cu verdeata.

Poti incerca si variante mai complexe o data pe zi. Poti incerca cartofi la cuptor cu ton (2 cartofi pe care ii fierbi in coaja, iar , cand se racesc, ii tai pe jumatate si ii scobesti. partea pe care ai scobit-o o amesteci cu o ceapa, cu o lingura de ton si cu mustar. Compozitia o pui in cartofii scobiti si ii bagi 20 de minute la cuptor”, dupa cum scrie site-ul slabescu.ro.

De asemenea, poti incerca si cartofi cu peste: prajeste 100 de grame de peste pe care il mananci cu 125 de grame de cartofi fierti, o salata dintr-un morcov si un castravete si o lingura de dressing.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img