vineri, 26 aprilie, 2024

Dieta rapida de slabit: are doar 2 ingrediente de baza

Distribuie:

Publicat:

Iata una dintre cele mai rapide modalitati de a scapa de surplusul de kilograme, insa, trebuie sa tii cont de faptul ca aceasta dieta trebuie urmata in weekend sau cand nu esti nevoit sa iesi din casa.

In urma acestei cure, vei slabi aproximativ 2 kilograme pe zi si vei reusi totodata sa cureti organismul de toxine. Este vorba despre dieta cu lapte si ceai verde, pe care este bine sa o urmezi cel mult doua zile pe luna, potrivit antenasatelor.ro.

Regimul cu lapte si ceai verde este unul destul de strict, insa garanteaza eliminarea unui surplus kilograme intr-un timp extrem de scurt. Se recomanda celor care nu au intoleranta la lactoza sau celor care nu au boli de rinichi si probleme cu tensiunea.

Reteta dietei cu lapte si ceai verde: Vei avea nevoie de un litru si jumatate de lapte degresat si doua linguri de frunze de ceai verde. Laptele se va fierbe, apoi se vor adauga frunzele de ceai verde. Timp de 20 de minute trebuie ca recipientul in care se afla cele doua ingrediente sa fie acoperit. Apoi, laptele se va strecura si trebuie baut la fiecare doua ore. Pe langa acest lichid, poti bea si apa. S.P.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img