joi, 25 aprilie, 2024

DIICOT a intervenit in FORTA! Romani RETINUTI pentru trafic de droguri

Distribuie:

Publicat:

La data de 17.08.2017 procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta  au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a  inculpatilor TODICA LIVIUILIESCU RAZVANALEXANDRU(domiciliati in municipiul Bucuresti)  si PETREA BEATRICE (domiciliata in municipiul Mangalia),   pentru savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de mare risc si  complicitate la trafic de droguri de mare risc. In cauza, exista suspiciunea rezonabila ca la data de 16.08.2017, in jurul orei 14.00, in timp ce se afla in zona cluburilor de noapte situate in nordul statiunii Mamaia, judetul Constanta, inculpatul Todica Liviu  a vandut cantitatea de 1.001 comprimate ce contineau ca substanta activa 3,4-methylenedioxymetamfetamine (MDMA), drog de mare risc, pentru care a incasat suma totala de 5.000 euro si 2.500 lei, fiind ajutat in acest sens de catre inculpatii  Iliescu Razvan-Alexandru si Petrea Beatrice.

Inculpatii urmeaza sa fie prezentati Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.
Cauza a fost instrumentata impreuna cu  ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta. Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. Facem precizarea ca pe intreg parcursul procesului penal, suspectii si inculpatii beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img