News Flash:

DIICOT a retinut 11 persoane pentru comercializau droguri de risc şi substanţe psihoactive

19 Mai 2021
618 Vizualizari | 0 Comentarii
PTQ0MCZoYXNoPTMyNmI1ODRjYmUyZGQ1MTFhYTlmOGY1YzU4YjUxODNh thumb

La data de 19.05.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 11 inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reţinut faptul că, începând cu anul 2019 şi până în prezent, inculpaţii au procurat, deţinut şi comercializat droguri de risc şi substanţe psihoactive, către consumatori de pe raza judeţelor Cluj şi Hunedoara.

În cursul zilei de astăzi, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 26 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Cluj, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 1 kilogram de cannabis, 200 de plicuri ce conţineau substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, sumele de 16.620 de lei, 7.890 de euro, o puşcă airsoft, grindere, cântare electronice şi ambalaje cu urme de substanţe.
Sportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Alba şi BCCO Mureş, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1362 (s) | 34 queries | Mysql time :0.057239 (s)