News Flash:

DIICOT Vaslui are un nou procuror

19 Octombrie 2016
2175 Vizualizari | 0 Comentarii
Sectia procurorilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a avizat numirea unui nou procuror al DIICOT Vaslui.

Dan Tunaru, procurorul care a instrumentat cazul violatorilor de la Valeni, a intrat in Diicot Vaslui,imediat dupa succesul arestarii celor sapte tineri care au violat o fata din judetul Vaslui.

La Birou Teritorial Vaslui, Dan Tunaru va prelua sarcinile procurorului Dan Coca, caruia pe data de 1 noiembrie ii va inceta detasarea de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. In prezent, la acest Birou Teritorial isi mai desfasoara activitatea inca un procuror, Irina Perjoiu, cea care a preluat conducerea institutiei in decembrie 2015, dupa avansarea in cadrul structurii centrale a DIICOT a fostei sefe, Mihaela Iosipescu, ajunsa la conducerea Biroului de Informatii Clasificate.

Dan Tunaru de profesie politisti insa a intrat in magistratura in anul 2010, odata cu promovarea concursului organizat de CSM.

Mai intai a activat in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Murgeni iar imediat dupa desfiintare a ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui.Dan Tunaru este procuror cu grad de Tribunal fiind promovat la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034687 (s)