News Flash:

Din 4 martie nu se mai deschid dosare de dauna pentru anumiti clienti!

2 Martie 2016
1521 Vizualizari | 0 Comentarii
Fondul de Garantare a Asiguratilor informeaza potentialii creditori de asigurari ai companiei de Asigurare Reasigurare Astra SA asupra faptului ca, pentru evenimente produse aferente politelor de asigurare ale societatii Astra, dupa data de 4 martie 2016, FGA nu mai poate proceda la deschiderea dosarelor de dauna, respectiv la constatarea tehnica a avariilor.

De la aceasta data, FGA va putea primi, conform legii, cereri de deschidere a dosarelor de dauna – anexa 3, doar pentru evenimente asigurate produse intre data inchiderii procedurii de redresare financiara a societatii Astra si data de 3 martie 2016, inclusiv, data la care se implinesc 90 de zile de la data prountarii hotararii instantei de judecata privind deschiderea procedurii falimentului. Aceasta hotarare a fost luata de catre instanta de judecata in data de 3 decembrie 2015.

Pentru evenimente produse dupa aceasta data, potentialii creditori de asigurari ai companiei Astra Asigurari se pot adresa, pentru a fi indrumati cu privire la demersurile pe care urmeaza sa le intreprinda, lichidatorului judiciar al companiei de Asigurare Reasigurare Astra SA, societatea KPMG Restructuring SPRL, cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 69 – 71, parter, cam. 25, cod postal 01685, sector 1, telefon 0372377800, fax: 0372277700, anunta superwomen.ro.

FGA primeste in continuare cereri de plata-anexa 6, din partea potentialilor creditori de asigurari ai Astra Asigurari, in vederea incasarii indemnizatiilor/despagubirilor cuvenite, de la Fond. In acest sens, precizam ca cererile de plata se pot depune la FGA, pana la expirarea unui termen de 90 de zile, calculat de la data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti de faliment impotriva Astrei. In acest moment, hotararea judecatoreasca nu a ramas definitiva, pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, fiind in curs de solutionare apelurile declarate impotriva acestei hotarari.

sursa:a1.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0868 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030199 (s)