joi, 18 aprilie, 2024

Din ce motiv divorteaza cel mai des femeile

Distribuie:

Publicat:

Se întampla mereu.  Esti împreuna cu cineva de peste 6 luni, te afli practic înca în perioada de ”miere”. Ati ajuns la acel moment în care vorbi cu partenerul tau despre orice si, apoi, într-o zi se deschide subiectul politica. Atunci realizezi faptul ca aveti vederi politice care sunt diametral opuse. Dar este acesta un motiv suficient pentru a te desparti de partener, respectiv partenera? Aparent da, conform unui nou sondaj avand ca obiect de cercetare care sunt principalele motive pentru care oamenii au decis sa puna punct relatiilor în care se aflau, scrie dailystar.co.uk. WhatsYourePrice a întrebat 6.842 de persoane de ce si-au parasit partenerii în 2016 – si rezultatele au fost mai mult decat surprinzatoare! Astfel, principalul motiv pentru care femeile s-au despartit de partener a fost… diferentele de vederi politice (35%). E posibil ca rezultatul sa fi fost influentat de alegerile electorale de anul trecut din SUA, probabil ca dezbaterile Trump versus Clinton au devenit mult prea personale.

Dintre cele mai STUPIDE MOTIVE pentru care unul dintre parteneri l-a parasit pe celalalt, primele 10 sunt urmatoarele: “A uitat” ca avea deja prieten/a atunci cand am început relatia"/ “Aseara a mancat resturile de la pizza” – poveste adevarata! / “Avea sanii prea mari” /  Eram pe locul doi în topul celor 5 femei cu care ar fi început o relatie si, dintr-o data, numarul 1 a devenit disponibila. Cum naiba? / “Sanii tai nu cresc suficient de repede” (aveam 14 ani) / “Suntem rude!” (dar cu siguranta nu faceam parte din aceeasi familie) /  Mi-a spus ca sunt prea desteaptp si ca nu poate avea o relatie cu o fata care este mai desteapta decat el. / “Nu îmi place cat de scurt îti tunzi parul, daca ti-l lasi sa creasca putem sa ne împacam în cateva luni” /  M-a parasit deoarece nu aveam cablu TV /  Deoarece si-a pierdut telefonul pentru cateva ore si a simtit cum s-a îndepaatat de mine în acest timp. 

Principalul motiv pentru care barbatii si-au parasit partenerele. Un alt lucru dezvaluit de cercetare este ca principalul motiv pentru care barbatii si-au parasit parenerele a fost cresterea acestora în greutate (27%). Alte motive expuse au fost lipsa de afectiune(atasament)(20%), gelozia (18%), sex nesatisfacator (12%) si infidelitate (8%). Potrivit celor de la WhatsYourePrice, cercetarea a scos a iveala un trand existent atat la femei, cat si la barbati. Gelozia, infidelitatea, motive prezente în raspunsurile date de ambele sexe, demonstreaza faptul ca totul se rezuma la lipsa de încredere între parteneri. Asdar, nu uita faptul ca relatiile se cladesc pe încredere. Din clipa în care cineva începe sa puna la îndoiala integritatea si motivatia partenerului, relatia este compromisa. Daca partenerul nu are motive sa te banuiasca de infidelitate, atunci nu ar trebui sa-i permiti sa te trateze ca si cand ar avea. Nu va lasati purtati în relatii în care primesti o data pe saptamana mesaje de genul “Trebuie sa avem o discutie serioasa!”  Este doar pierdere de vreme, iar rezultatul va fi acelasi în final: despartirea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img