vineri, 19 aprilie, 2024

Din datele publicate pe site-ul Comisiei de Prognoza, oficialii de la Pro TV au mai cerut un ajutor de stat pentru serialul “Profu’”, pe care il are in pregatire. Pentru acest proiect, reprezentantii cunoscutului post de televiziune au solicitat pe 10 iul

Distribuie:

Publicat:

Sambata s-au implinit patru ani de la moartea lui Vadim Tudor.

Au fost scene incredibile, atat la biserica, cat si la cimitir, iar oamenii au stat la coada pentru a ajunge la sicriul politicianului.

Lidia Vadim, fiica cea mare a lui Vadim Tudor a vorbit despre tatal ei si despre cine le mai este alaturi dupa atatia ani:

"Cu prezenta au ramas foarte putini, dar cu sufletul constat pe zi ce trece ca sunt in continuare foarte, foarte multi romani, atat din tara, cat si din strainatate care l-au iubit, care-l iubesc in continuare, care abia acum ii descopera opera, viata si tot ceea ce a facut el in toti anii cat a stat pe pamant. Tot ceea ce a scris, tot ceea ce a facut ca politician, toate operele lui si oamenii in continuare ii distribuie, mai ales pe retelele de socializare, pentru ca sunt o groaza de grupuri facute in memoria lui, dupa moarte lui, in care oamenii ii cinstesc memoria".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img