vineri, 29 martie, 2024

Dinamo invinge Steaua in marele derbi al Romaniei

Distribuie:

Publicat:

Dinamo a castigat marele derbi al Romaniei dupa ce a invins Steaua cu 3-1, pe National Arena.

Confruntarea la care au asistat aproximativ 20 de mii de spectatori nu a impresionat printr-un joc foarte bun, insa fotbalistii celor doua echipe au avut o atitudine buna. In schimb, stelistii au pierdut pe mana gafelor incredibile din defensiva.

Formatia lui Laurentiu Reghecampf a avut un start fulgerator de meci si a obtinut un penalti inca din secunda 9, dupa ce De Amorim a fost faultat in careu de Penedo.

Boldrin a transformat fara emotii penaltiul, dar Steaua a facut inexplicabil pasul inapoi.

Vicecampioana s-a multumit cu putin, iar Dinamo a ajuns tot mai des in jumatatea Stelei, desi nici jocul ei nu a stralucit.

Dinamo a egalat in cele din urma in minutul 37 dintr-un penalti comis de Pintilii, proaspat intrat pe teren in locul accidentatului Muniru. Hanca a sutat langa bara, iar Nita nu a putut interveni.

In prelungirile primei reprize, Dinamo a trecut in avantaj, dupa o mare gafa a lui Momcilovici, care l-a pierdut din marcaj pe Nedelcearu.

Cu un joc steril, Steaua a incercat sa egaleze dupa pauza, dar a mai primit un gol dupa o faza de cascadorii rasului.

In minutul 58, Tamas si Nita s-au invitat reciproc sa atace o minge la marginea careului si au sfarsit privindu-l pe Nemec cum inscrie in poarta goala.

Pe final de meci, Steaua a avut posesia, insa nu a reusit sa mai revina in meci si a parasit terenul invinsa.

Dupa acest rezultat, Steaua ramane prima in clasament, dar are doar un punct peste Viitorul si CSU Craiova. In schimb, Dinamo urca pe 5, cu 29 de puncte.

Etapa urmatoare, Dinamo va intalni in deplasare Gaz Metan Medias, iar Steaua va primi vizita Pandurilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img