vineri, 19 aprilie, 2024

Dinamo-Steaua,scor 2-2

Distribuie:

Publicat:

Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Steaua, in mansa retur de pe National Arena. In meciul tur scorul a fost 0-0, iar Dinamo ajunge in finala datorita golurilor in plus marcate in deplasare.

A fost un meci spectaculos, inceput mai bine de Steaua, dar care s-a rupt dupa un gest stupid al lui Alexandru Bourceanu, care a fost eliminat in finalul primei parti.

Dupa un inceput de meci in care Steaua a dominat teritorial, campioana a reusit sa deschida scorul la prima actiune mai periculoasa.

Nicusor Stanciu a gasit o pasa excelenta printre fundasii adversi in minutul 18, iar Gabi Enache, ramas singur cu portarul a marcat cu un sut plasat.

Trupa lui Reghecampf a facut pasul inapoi, iar Dinamo a reusit sa echilibreze spre finalul primei reprize.

Dominarea lui Dinamo s-a accentuat din minutul 42, cand Bourceanu a vazut cartonasul rosu pentru un cot in figura lui Gnohere.

Reghecampf a mutat defensiv la pauza, introducandu-l pe Filip in locul lui Marica, dar chiar si asa Dinamo a gasit calea spre gol in minutul 51, cu un sut fabulos al lui Ekeng de la 30 de metri.

La reluarea jocului, Reghecampf l-a introdus pe Popa, iar acesta a facut la prima actiune o cursa superba ce a dus la golul de 2-1 reusit de Alexandru Chipciu.

Steaua s-a pus din nou pe doua linii dupa marcarea golului, insa Dinamo a reusit sa bage balonul in plasa cu un sfert de ora inainte de final, cand Pulici a reluat in plasa dupa un sut respins de Cojocaru.

Aflata in inferioritate numerica, Steaua nu a mai avut pe final forta de a ataca, iar Dinamo merge in finala Cupei Romaniei.

In cealalta semifinala se vor intalni, joi seara, ASA Targu Mures si CFR Cluj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img