News Flash:

DIRECTORUL DAPPC BARLAD SE PENSIONEAZA!

16 Ianuarie 2017
4434 Vizualizari | 0 Comentarii
Vasile Ciochina , directorul Direcției pentru Administrarea Pietelor, Parcărilor si Cimitirelor urmează sa fie pensionar cu acte in regula.Acesta a condus cea mai profitabila directie din subordinea Primariei si a Consiliului Local.

„E adevarat ceea ce se aude prin oras. In aceasta luna mi-am depus dosarul la Casa de Pensii si, in termen de 45 de zile, astept sa intru in posesia deciziei. Cred ca prin februarie ar trebui sa o primesc. Nu ma pensionez la limita de varsta, ci anticipat, pe caz de boala" declarat Ciochina.

Din subordinea DAPPC Barlad fac parte parcarile si cele doua cimitire („Eternitatea” si Sfintii Trei Ierarhi”), serviciile „Centrul de revitalizare corporala si loisir Barlad”, „Centrul multimedia si spatiul Expozitional  amenajat in Cinematograful «Victoria»”, Centrul de Afaceri „Tutova”, Stadionul Municipal, etc. Cel mai recent obiectiv administrat de directia condusa de Ciochina este patinoarul deschis pe 6 decembrie, pe timpul iernii.
 APROAPE TOTI SEFII DE SERVICI ORI S-AU PENSIONAT ORI SI-AU DAT DEMISIA.        


 De cand a devenit primar, Dumitru Boros, s-a trezit ca multi sefi de serviciu " au dat bir cu fugitii". Ultimul care a plecat, transferandu-se la Administratia Finantelor Publice, este George Solca, insusi seful Biroului Dezvoltare Locala si Integrare Europeana, pe care edilul sef se baza la implementarea proiectelor. Asadar, “Florica-Gabriela Ciobanu, sefa Serviciului de Resurse Umane (inlocuita recent de Irina Culcevici), Constantin Ciobanu, directorul executiv al primariei, Nicolaie Spanu, directorul executiv adjunct. Acest ultim post a fost ocupat, timp de cateva luni, de George Solca, seful Biroului de Dezvoltare Locala si Integrare Europeana, dupa care a fost scos la concurs, insa nimeni nu s-a inscris. In ceea ce priveste functia de director executiv, aceasta este ocupata, interimar, de economistul Liviu Angheluta, urmand ca, in scurt timp, sa fie scos la concurs. Tot la pensie a iesit si Mihai Vicol, directorul tehnic al primariei, in locul sau venind Cezar Chiper.

In ceea ce priveste demisiile, startul l-a dat Lucian Volintiru, seful Biroului Cadastru Imobiliar-Edilitar. Nici pana la aceasta dara  postul nu a fost ocupat, desi a fost scos la concurs. L-a urmat, dupa un timp, Mirel Tirca, seful Serviciului Impozite si Taxe Persoane Juridice, care a preferat un post de executie in cadrul aceluiasi compartiment. Atributiile i-au fost preluate de unul dintre subalterni. Surse din cadrul Primariei ne-au declarat, sub protectia anonimatului, ca va mai urma o demisie.  Este vorba despre  un personaj important din cadrul Directiei Urbanism si Amenajarea Teritoriului, in speta Sorin Gliga, arhitectul sef al orasului. In prezent, acesta aflandu-se in concediu de odihna.

autor: Cristina Radulescu

vasile ciochina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0835 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033591 (s)