vineri, 19 aprilie, 2024

Directorul Liceului Teoretic “Dimitrie Cantemir” face un apel catre oameni ! Andreea are mare nevoie de noi in aceste momente

Distribuie:

Publicat:

FUMU ANDREEA RODIANA, in varsta de 16 ani, eleva in clasa a X-a E, specializarea Stiinte Sociale, la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” Iasi, a fost diagnosticata recent cu o tumora maligna – sarcom pelvin cu metastaze pulmonare si metastaze osoase. Andreea duce o lupta grea cu boala care-i provoaca multa suferinta si are nevoie urgenta de tratament la o clinica privata din Viena. Costurile pentru spitalizare si tratament depasesc suma de 70.000 euro!

"Frumoasa si talentata, inteligenta si responsabila, plina de energie, indragita si respectata de comunitatea scolara, cu o situatie foarte buna la invatatura, un comportament ireprosabil, Andreea a fost aleasa presedinta Consiliului Elevilor din liceul nostru. Are o experienta bogata in derularea proiectelor de voluntariat, colaborand cu mai multe asociatii de tineri si fundatii. Pasionata de muzica, cu calitati vocale deosebite, a fost o prezenta deosebita pe scena liceului nostru in toate spectacolele prilejuite de evenimente culturale sau caritabile! Invit pe toti colegii directori ai institutiilor de invatamant iesene sa sprijine demersul nostru, pe profesori, elevi, parinti, asociatii caritabile, fundatii, antreprenori, institutii ale statului si pe toti oamenii de bine sa fim solidari in lupta pentru vindecarea Andreei!", a spus prof. dr. Anca Dimitriu, directorul Liceului Teoretic "Dimitrie Cantemir".

Sumele donate pentru Andreea se pot depune in conturile:
RO66BTRLRONCRT0359194901 – cont RON
RO16BTRLEURCRT0359194901 – cont EURO
Titular cont: Fumu Carmen Maria

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img