News Flash:

Directorul OMNIASIG VASLUI citat la Parchetul General.

15 Mai 2014
4753 Vizualizari | 1 Comentarii
Procurorii au facut in cursul zilei de ieri, circa 49 de perchezitii la sediile central si sucursalele societatii de asigurari OMNIASIG din Bucuresti cat si din toate judetele tarii. Directorul general si alti peste 40 de directori ai Omniasig sunt suspectati de implicare in falsificarea a aproximativ un milion de polite de asigurare, prejudiciul produs astfel statului fiind de cateva milioane de lei, au declarat surse judiciare.
La Vaslui, perchezitiile s-au desfasurat la sediul Omniasig din centrul orasului. Verificarile anchetatorilor vizeaza toate tipurile de polite de asigurari, fiind verificate peste un milion de polite. Potrivit unor surse judiciare, o modalitate prin care ar fi actionat suspecti ar fi fost aceea ca erau intocmite politele de asigurare, clientul platea si primea fizic polita, dar ea nu era inregistrata in sistem nici de catre firma de asigurari si nici de catre intermediar, respectiv broker de asigurare. Mai mult, unele dintre politele care erau inregistrate in sistem ajungeau sa fie sterse. Cercetarile nu vizeaza si clienti ai Omniasig, acestia fiind considerati cumparatori de buna-credinta. Surse judiciare au precizat ca prejudiciul creat in acest caz se ridica la aproape 1 milion de euro.

„In cursul acestei zile, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii simultane in 49 de locatii (sedii centrale si sucursale ale unei societati de asigurare), situate pe raza municipiului Bucuresti si a tuturor judetelor din tara”, se arata intr-un comunicat emis de Parchetul General.

De mentionat cã, ieri, la Vaslui, activitatea Omniasig se desfasura normal. Procurorii Sectiei de urmãrire penalã si criminalisticã fac cercetãri intr-o cauzã penalã ce vizeazã suspiciuni privind savarsirea de cãtre mai multe persoane a unor infractiuni de abuz in serviciu si fals intelectual, pentru care a fost inceputã urmãrirea penalã, se aratã intr-un comunicat de presã al Parchetului de pe langã Inalta Curte de Casatie si Justitie. La actiune participã si aproximativ o sutã de ofiteri de politie judiciarã de la Directia de Investigare a Fraudelor, cu suportul tehnic si informativ al Serviciului Roman de Informatii.

Cine este Catalin Ghintuiala

Directorul Omniasig Vaslui, Catalin Ghintuiala, este cunoscut pe plan local pentru activitatile sale desfasurate in cadrul campaniilor de caritate desfasurate alaturi de Rotary, al carei membru este. Ghintuiala conduce si Asociatia Romana de prietenie cu Republica Populara Chineza-Filiala Vaslui. In iulie 2011, alaturi de primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval, presedintele Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, si alti oficiali locali, Catalin Ghintuiala a efectuat o vizita in China al carei scop oficial a fost parafarea demersurilor in vederea infratirii municipiului Vaslui cu municipiul Baoji, din nord-vestul Chinei.

omniasig vaslui parchetul general catalin ghintuiala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

$$$  | #215
Scoateti aceasta fotografie de pe fundal ca lumea asociaza persoanele din imagine cu ceea ce se intampla acum la Omniasig. Acum mai lucreaza acolo doar o persoana - seful
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1067 (s) | 34 queries | Mysql time :0.042577 (s)