joi, 25 aprilie, 2024

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Raducan: ‘Andrei Vlad este unul dintre cei mai buni portari din Romania’

Distribuie:

Publicat:

Directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a salutat decizia lui Mire Rădoi de a-l titulariza pe Andrei Vlad în meciul Rol sportiv al FCSB, Narcis Răducan, a salutat decizia lui Mire Rădoi de a-l titulariza pe Andrei Vlad în meciul României U 21 cu Ucraina U21 din preliminariile EURO 2021, anunță MEDIAFAX.

Oficialul FCSB consideră că tânărul este unul dintre cei mai buni portari ai României în acest moment, după ce l-a urmărit la antrenamentele FCSB. ”Îl văd zilnic la antrenament și este un portar foarte bun care se va revanșa față de echipa a mare. Eu am mare încredere în el, pentru că îl văd în fiecare zi. Este cel mai bun portar al României, în momentul de față. Hai să nu zic cel mai bun, unul dintre cei mai buni. Vlad are experiență internațională”, a declarat Narcis Răducan pentru DigiSport.

Deși nu a mai jucat în ultima perioadă, Vlad a fost introdus titular în meciul România U21 – Ucraina U21. De asemenea, Narcis Răducan a explicat care a fost motivul pentru care jucătorul nu a mai apărut în echipa de start a FCSB: ”Vlad a avut o accidentare la deget și nu a putut să se antreneze”, a adăugat oficialul vicecampioanei României.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img