vineri, 19 aprilie, 2024

Discursul lui Hillary Clinton dupa ce a PIERDUT alegerile din SUA

Distribuie:

Publicat:

In urma cu nici 24 de ore era favorita alegerilor prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Insa ziua de 9 noiembrie 2016 ii va marca tot restul vietii, pentru ca a pierdut.

La aproape zece ore dupa ce lucrurile au devenit clare, iar Donald Trump, noul presedinte al SUA, Hilllary Clinton a venit in fata americanilor pentru a rosti discursul amar al infrangerii. Unul plin de emotie, regrete si concluzii amare.

Iata cele mai importante fragmente din discursul lui Hillary Clinton:

“Sper ca va fi un presedinte de succes pentru toti americanii. Nu este rezultatul pe care l-am asteptat si imi pare rau ca nu am castigat aceste alegeri, dar simt mandrie si multumire in urma acestei campanii minunate pe care am construit-o.  Voi sunteti cei mai buni americani si faptul ca am fost candidatul vostru este cea mai mare onoare”, a declarat Hillary Clinton, de la New York.

“Stiu cat de dezamagiti sunteti, pentru ca asta simt si eu, la fel ca toti americanii care au investit emotiona. Este dureros si va fi in continuare mult timp, dar trebuie sa tinem minte ca aceasta campanie nu a fost despre un om, ci despre Statele Unite. Am vazut ca natiunea noastra este puternic divizata, dar eu cred ca se poate un rezultat mai bun”, a continuat Clinton.

“Am petrecut un an si jumatate construind in jurul ideii ca visul american este pentru toata lumea, pentru toate comunitatile, indiferent de orientare sexuala, culoare, viziune, pentru toata lumea. Responsabilitatea noastra in continuare este sa continuam acest drum”, a declarat Clinton.

“Vreau sa le multumesc mai multor oameni. Barack si Michelle Obama, le suntem datori. Va multumim pentru leadershipul autentic, care a insemnat foarte mult pentru aceasta tara”, a continuat Hillary Clinton.

“A fost o campanie in care unii dintre voi s-au implicat cu toata fiinta. Vreau sa stiti de la mine ca ati fost cea mai buna echipa de campanie pe care a avut-o vreun candidat vreodata.”

“Am un mesaj si pentru cei tineri: Mi-am petrecut viata de adult luptand pentru credintele mele. Am avut parte si de succes, dar si de infrangeri. Va rog, niciodata sa nu va opriti din a crede si a lupta pentru credintele voastre.”

“Dumnezeu sa va binecuvanteze si Dumnezeu sa binecuvanteze Statele Unite ale Americii!”, a conchis Hillary Clinton.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img