News Flash:

DISPERARE in tabara USR. Pentru a ascunde gafele lui Ciolos, USR isi aroga actiunile PNL

6 Martie 2019
979 Vizualizari | 0 Comentarii
media 143109088881193500

Azi, reprezentanţii Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au anunțat că vor sesiza Comisia de la Veneţia cu privire la ordonanţele de urgenţă care modifică legile justiţiei, în urma solicitării depuse de PNL. De altfel, solicitarea a fost susținută în cadrul Comisiei de deputatul PNL, Ionuț Stroe, care a prezentat situația cu care se confruntă sistemul de justiție din România.

Dar USR a încercat din nou să fure meritele PNL și a mințit că solicitarea a fost făcută și de ei, in ciuda faptului ca singura solicitare care a fost discutată azi a fost cea a PNL.

“Opoziția USR-PNL a reușit sa obțină un vot de solicitare a unei opinii a Comisiei de la Venezia pe OUG 7 și înființarea secției speciale de investigate a magistraților. Asta s-a întâmplat astăzi in cadrul Comisiei de Monitorizare a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) de la Paris”, a scris deputatul USR Iulian Bulai pe contul său de Facebook.

Mai mult, potrivit unor surse politice, pentru că filma și făcea poze în cadrul ședinței APCE de azi, Iulian Bulai a fost la un pas să fie dat afară din cadrul sedintei si nu i s-a dat cuvantul in cadrul sedintei, nefiind unul dintre initiatori.

Nu este prima oară când USR înceară să-și aroge meritele PNL. În cazul susținerii lui Kovesi pentru funcția de procuror-șef european, USR a pretins că PPE a fost convins să o susțină urmare a scrisorilor trimise de ei, chiar dacă nu sunt membri ai PPE, ci vor să adere la ALDE.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1067 (s) | 23 queries | Mysql time :0.053100 (s)