sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Disperata ca bea prea mult, i-a pus laxativ în bere pentru a-si face sotul să creadă ca are alergie

Distribuie:

Publicat:

Sotia a pus laxativ în berea soțului. Obosită să-și vadă soțul băut tot timpul, o femeie mexicană a încercat să il facă să creadă că el a devenit alergic la bere. Prin introducerea de laxative în sticlele sale de bere.

Această femeie era vizibil iritată de faptul ca soțul ei consuma prea multa bere. Ii venise o idee neobișnuită să-l facă să se oprească: punea laxativ în băutură pentru a-l face să creadă că este alergic, relatează un cotidian mexican.

Sotia a pus laxativ în berea soțului

Consumul de bere este o problemă de sănătate publică in Mexic. În ultimii ani au fost implementate mai multe măsuri împotriva consumului de alcool. Cum ar fi interdicția vânzării de băuturi alcoolice cu o zi înainte de alegeri. Această lege, numită „Legea uscată” își propune să reducă voturile persoanelor care sunt în stare de ebrietate. În 2019, un deputat a avut ideea de a interzice vânzarea berilor proaspete în Mexic pentru a limita consumul in randul tinerilor. Pe scurt, berea este un subiect important pentru Mexic.

Până la punctul în care o femeie, obosită să-și vadă soțul foarte beat în mod regulat, a avut ideea de a-l intoxica cu laxative pentru a-l face să creadă că a devenit alergic la bere. Mai exact, a încorporat un amestec de ulei de ricin și prune în sticlele soțului său, spune Vanguardia.

Dar aceste încercări neavând alt efect decât să-și trimită soțul la toaletă, fără a-l descuraja să bea, soția lui a mărit dozele. Evident, nu este convinsă de pretextul alergiei. Până a ajuns la spital pentru el, complet deshidratat. Și în instanță, pentru tentativă de omor.

Nightwhisper

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img