joi, 28 martie, 2024

Djokovici a revenit pe teren la turneul ATP de la Roma, fiind prima aparitie dupa descalificarea de la US Open: ‘Nu cred ca voi uita vreodata’

Distribuie:

Publicat:

Novak Djokovici a revenit pe teren la turneul ATP de la Roma. după descalificarea de la US Open. „Nu cred că voi uita vreodată acel moment, pentru că este unul dintre acele lucruri care îţi rămân în memorie pentru tot restul vieţii”, a spus tenismenul.

Novak Djokovici a fost descalificat la US Open după ce a lovit involuntar cu mingea în gât o arbitră de linie. Liderul mondial a revenit pe teren la turneul ATP de la Roma şi a vorbit despre episodul de la Flushing Meadows şi ce înseamnă pentru cariera lui, potrivit mediafax.ro.

„Nu cred că voi uita vreodată acel moment, pentru că este unul dintre acele lucruri care îţi rămân în memoria pentru tot restul vieţii”, a spus Djokovic într-o conferinţă de presă la Roma, potrivit DPA.

„A fost regretabil că am lovit un arbitru de linie într-un loc foarte incomod. Mi-a părut foarte rău că i-am provocat acel şoc pentru că nu merita asta în niciun fel”, a mai spus acesta.

El a mărturisit că a sunat-o pe arbitră după incident, pentru a se interesa de starea ei.

„Se simţea bine. Asta a fost important pentru mine. Asta mi-a dat o uşurare. Şi, desigur, timpul vindecă acest gen de lucruri”, a precizat Novak Djokovici.

Acesta este de patru ori campion la Roma şi vrea să câştige un nou titlu pentru a-l ajuta să treacă peste dezamăgirea de la US Open. „Simt că, cu cât mă întorc mai repede în competiţie, cu atât voi depăşi mai repede acel incident”, a adăugat numărul unu ATP.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img