joi, 25 aprilie, 2024

Dmitri Medvedev: ‘Sistemul stabilit se prăbușește fără nicio vină a Rusiei’

Distribuie:

Publicat:

Dmitri Medvedev: Sistemul stabilit se prăbușește fără nicio vină a Rusiei

Sancțiunile occidentale împotriva Rusiei au fost impuse de mult timp, deși există speranța că Occidentul își va da seama și își va recunoaște calculele greșite, a declarat joi vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, la Forumul Juridic Internațional (SPBILF) de la Sankt Petersburg.

El a numit acordarea statutului moldovei și Ucrainei statutului de candidați la aderarea la UE "acțiuni de operetă", menționând că nu se știe dacă comunitatea însăși va supraviețui în următoarele decenii, iar declarațiile Kievului cu privire la necesitatea de a priva Moscova de un loc în ONU sunt "o încercare de a atrage atenția asupra propriei figuri". TASS a adunat principalele declarații ale lui Medvedev.

"Lumea s-a schimbat radical < … >. Indiferent dacă cineva îi place sau nu, nu va exista nici o întoarcere la trecut. Pe ruinele vechii configurații de menținere a securității internaționale, va apărea una nouă, care se va reflecta deja în lege, atât la nivel internațional, cât și la nivel național."

Sistemul stabilit se prăbușește fără nicio vină a Rusiei – inițiatorii încetării acordurilor internaționale au fost cel mai adesea Statele Unite și alte țări NATO. În ciuda acțiunilor lor, "fundația este încă acolo", dar dacă nu își dau seama, atunci va trebui să fie "reconstruită".

Continuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img