joi, 28 martie, 2024

DNA lanseaza o serii de acuzati extrem de GRAVE! De ce este acuzata cel mai slab ministru din istoria Ministerului de Interne, Carmen Dan

Distribuie:

Publicat:

Romica Parpalea, denuntatorul lui Dragnea in dosarul “Referendumul” si cel care in 20 iulie a depus o sesizare referitoare la legaturile dintre Tel Drum si Liviu Dragnea, s-a aflat joi la DNA pentru a oferi detalii in legatura cu acest dosar. El a anuntat ca a depus plangeri penale atat impotriva lui Liviu Dragnea, cat si impotriva lui Carmen Dan.

Referindu-se la privatizarea Tel Drum, el a declarat: “Dupa ce Consiliul Judetean a facut investitii foarte mari, domnul Dragnea, printr-o semnatura simpla, ca presedinte al Consiliului Judetean, a oferit aceasta societate puternica unui apropiat care era presedinte executiv la PSD, cu care eu am colaborat foarte bine”, scrie news.ro. Parpalea a afirmat ca a depus plangeri penale si impotriva lui Dragnea, dar si impotriva lui Carmen Dan, pe care o acuza de abuz in serviciu, trafic de influenta si luare de mita.
“In cazul lui Carmen Dan – abuz in serviciu, trafic de influenta s-ar putea sa fie si luare de mita, cu privire la persoanele care au fost in comisiile fondului funciar in anumite localitati, daca a stiut sau n-a stiut, cum le-a dat girul”, a sustinut Parpalea, care a apreciat ca, in calitate de fost prefect de Teleorman, Carmen Dan “trebuie sa se gandeasca la miliardele pe care le-a oferit celor din aparatul propriu” in perioada in care era in functie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img