News Flash:

`Doctor` în sacrificii! Medicul Antoanela Manac, după ce a devenit campioană la Half Ironman Hero Mamaia: `Trebuie să îmi tai degetul, că nu se mai poate!`

6 Octombrie 2022
210 Vizualizari | 0 Comentarii
Antoanela in sala de operatie 1

Cea mai valoroasă triatlonistă din România, Antoanela Manac, îmbină perfect pasiunea pentru sport cu profesia. Doctor de ani buni și campioană la Half Ironman în cadrul Hero Mamaia, ea recunoaște că fără cunoștințele dobândite în medicină totul ar fi fost mult mai greu.

„Medicina m-a ajutat foarte mult în pregătirea sportivă. Știu să-mi dozez mai bine analizele, știu să văd ce carențe am, unde să recuperez, ce trebuie să mănânc, să mă hidratez”, spune Antoanela Manac, triatlonistă, campioană la Half Ironman la Hero Mamaia 2022.

Chiar și la ultima cursă, disputată la Mamaia, cunoștințele de medicină au ajutat-o să termine cursa în ciuda unei accidentări. „Am întâmpinat o durere acută la degetul mare de la picior și am simțit că este un nerv care mă calcă și atunci mi-am dat seama că fiind un nerv terminal, periferic, nu o să-mi dea atât de multe probleme”, povestește ”femeia de fier”.

Continuarea pe exquils.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047701 (s)