News Flash:

Document care atestă inspecția tehnică periodică, fals

7 Octombrie 2021
153 Vizualizari | 0 Comentarii
thumbnail jfif

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări cu privire la un ieşean care a prezentat la control, pentru autoturismul pe care îl conducea, un document care atestă efectuarea inspecției tehnice periodice, fals.

În ziua de 05 octombrie, în jurul orei 18.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni -I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Grozeşti, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un ieşean în vârstă de 36 de ani.

La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat certificatul de înmatriculare având aplicat pe verso un autocolant ce atesta efectuarea inspecţiei tehnice periodice.  Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea autocolantului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta este fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna septembrie şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul în cauză nu este autentic.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1202 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040440 (s)