vineri, 19 aprilie, 2024

Document fals procurat cu 1.600 de euro, descoperit la controlul de frontieră din Albita

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui cetățean din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals.

În data de 05 septembrie, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, cetățeanul din R. Moldova F.I., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, tânărul a prezentat alături de pașaportul biometric și un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediul unui cetăţean ale cărui date nu le cunoaşte, cunoscut pe internet, contra sumei de 1.600 de euro.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img