joi, 28 martie, 2024

Documente false descoperite la controlul de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la doi bărbaţi care deţineau documente false. 

*La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control a frontierei, un cetățeanul R. Moldova, în vârstă de 25 de ani, pasager într-un autocar, înmatriculat în România.

În bagajele personale a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din R. Moldova, document ce nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

* În același punct de trecere a frontierei, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean român, în vârstă de 54 de ani, pasager într-un microbuz, înmatriculat în România.

În bagajele personale a fost descoperită o carte de identitate cu însemnele autorităţilor din Lituania, document ce nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

 

În cele două cauze, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img