vineri, 29 martie, 2024

Documente false pentru autoturisme “ expirate ”

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au sanctionat, conform prevederilor legale, doi barbati care au prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autoturismele pe care le conduceau.

* In data de 18 septembrie, in jurul orei 15.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de iesire din tara, cetateanul roman Cristinel M., in varsta de 41 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes C180, inmatriculat in Romania.

* Tot in data de 18 septembrie a.c., in jurul orei 17.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu, judetul Vaslui, aflati in executarea atributiilor de serviciu, au oprit in localitatea Trestiana, pentru un control de rutina, un autoturism marca BMW 318i, inmatriculat in Italia, condus de cetateanul tunisian Faker L., in varsta de 27 de ani.

“In ambele cazuri, in urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca inspectia tehnica periodica proprie fiecarui autoturism este expirata si ca documentele prezentate la control care atesta efectuarea acesteia sunt false.”declara Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Pe numele celor doi barbati, politistii de frontiera au intocmit lucrari penale pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img