vineri, 19 aprilie, 2024

Dodo, mințită de Liviu Kevin! Ce a aflat artista despre tatăl copilului ei, chiar când era însărcinată: ”Mi-a căzut cerul în cap”

Distribuie:

Publicat:

Dodo și Liviu Kevin s-au despărțit înainte ca artista să nască.

Dodo sau Doinița Ioniță, pe numele său real, a devenit mămica unui băiețel în urmă cu doar două luni, însă, din nefericire, artista și Liviu Kevin, tatăl copilului, s-au despărțit chiar înainte ca vedeta să nască.

La momentul respectiv, toți fanii se așteptau ca marea împăcare să se producă între cei doi proaspeți părinți, însă lucrurile nu au stat nici pe departe așa, asta pentru că situația a degenerat, iar din cauza neînțelegerilor, Dodo a cerut un ordin de restricție pe numele tatălui său. 

Liviu Kevin mai are un copil dintr-o altă relație

Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Doinița Ioniță a dezvăluit că ar fi fost mințită de tatăl copilului ei, asta pentru că vedeta a aflat că bărbatul mai are un copil

dintr-o altă relație, abia atunci când era deja însărcinată. Cu toate acestea, Liviu Kevin a negat cu vehemență declarațiile tinerei mămici, spunând că, de fapt, aceasta a știut de copilul lui încă de când au intrat într-o relație.

Mai mult decât atât, Dodo a mai povestit că Liviu Kevin ar fi mințit-o chiar în legătură cu vârsta pe care acesta o avea. La începutul relației, bărbatul i-a spus tinerei că are 27 de ani, însă după ceva timp a aflat că, de fapt, tatăl copilului ei avea 35 de ani.

„Liviu m-a mințit din start cu vârsta. Mi-a zis că are 27 de ani și eu am aflat că are 35. Mama mi-a zis de prima dată că e însurat și are copil. Eu nu am crezut-o până am aflat abia când am rămas gravidă, mi-a căzut cerul în cap. Am aflat că era însurat și avea un copil. Am aflat când eram însărcinată, în prima sau a doua lună.

Nu au fost căsătoriți legal. Un an de zile cât a stat împreună cu mine eu nu l-am văzut o singură dată să vorbească cu el (nr. copilul lui Kevin) pe cameră”, a povestit Doinița Ioniță, în cadrul unei emisiuni TV.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img