sâmbătă, 20 aprilie, 2024

DODON il ataca pe Traian Basescu. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon da de pamant cu seful PMP, Traian Basescu. Dupa ce in cadrul vizitei la Chisinau, Basescu i-a transmis lui Igor Dodon ca ar fi bine sa-i „asculte sfaturile”, acesta din urma i-a raspuns ca nu are „nevoie de sfaturile dansului”.

„Probabil din acest motiv m-a sunat aseara Traian Basescu, dupa interviul de la TVR1, solicitind o intrevedere pentru astazi. Voia sa vina cu sugestii si sfaturi? Nu am nevoie de sfaturile dansului, nici de experienta lui de unionist neimplinit. Uneori e mai bine sa nu ai deloc experienta politica, decat sa ai una ca a dumnealui… Presupun ca Basescu, dupa rateurile din Romania, vrea sa-si faca un partid sau o miscare proprie unionista in Republica Moldova si acum cauta mijloace sa se pozitioneze fata de presedintele statului care este statalist”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Totodata acesta a declarat ca este „deschis spre comunicare cu toti cei care respecta statalitatea Republicii Moldova. In rest, fara suparari”.

sursa:stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img