vineri, 19 aprilie, 2024

Doi barbati au ajuns la spitalul din Barlad muscati de caini din zone „sensibile” – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sfarsit de saptamana plin de cazuri cu pacienti ajunsi la spitalul din Barlad, muscati de animale din gospodarii. Doua dintre cazuri au necesitat atentie sporita din partea medicilor, fiind vorba despre muscaturi de caine in zone „sensibile”.
Un barbat in varsta de 49 de ani, din localitatea Falciu, in timp ce se afla in vizita la un prieten a iesit in curtea acestuia nerealizand ca era foarte aproape de cusca cainelui. Animalul l-a apucat de zona inghinala si i-a sfasiat organele genitale, fiind transportat la compartimentul Primiri-Urgente din Barlad in stare grava. Medicii chirurgi s-au straduit in a reconstrui aparatul genital al barbatului, sectionat in mai multe parti de muscaturile cainelui.
Un alt barbat (60 de ani) din comuna Suletea, a ajuns la UPU Barlad tot cu muscatura de caine din aceeasi zona sensibila. Victima se afla in curtea mamei sale si a vrut sa ia cainele femeii la el acasa, pe motiv ca ii place rasa respectiva. Imediat ce s-a apropiat de patruped, acesta l-a apucat de organele genitale si l-a muscat puternic. Barbatul a fost transportat de o ambulanta la spitalul de urgenta din Barlad unde a fost stabilizat de medici.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img