miercuri, 24 aprilie, 2024

Doi frati din Oltenesti,arestati pentru talharie calificata si alte violente

Distribuie:

Publicat:

Doi frati, in varsta de 32, respectiv 36 de ani,  din comuna vasluiana Oltenesti au fost arestati preventiv pentru o perioada de 30 de zile, fiind cercetati pentru  comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente si talharie calificata.
    
Politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Husi au probat activitatea infractionala a doi barbati – M. Marian, de 36 de ani si M. Mihai, de 32 de ani domiciliati in comuna Oltenesti, banuiti de comiterea infractiunilor de loviri sau alte violente si talharie calificata, fapte savarsite fata de un barbat, de 31 de ani, din aceeasi localitate.

In fapt, in ziua de 17.11.2016, persoana vatamata s-a deplasat la locuinta unui vecin. In imobilul acestuia se aflau cei trei fii ai barbatului – M. Marian, M. Mihai si M. Cristi care consumau bauturi alcoolice impreuna cu un alt vecin. Partea vatamata a fost invitata de acestia pentru a consuma bauturi alcoolice.

La un moment dat, partea vatamata a scos din buzunarul pantalonilor suma de 680 lei si a luat o bancnota de 50 lei pe care i-a dat-o lui M. Mihai pentru a cumpara bauturi alcoolice si tigari. Dupa un timp, in urma unui conflict spontan, M. Marian a lovit partea vatamata. In acest moment, barbatul a intentionat sa plece insa a fost oprit de catre M. Marian si M. Mihai care l-au imobilizat si l-au deposedat de suma de 630 lei.

M. Marian si M. Mihai au fost retinuti de politisti pentru o perioada de 24 ore. Ulterior, acestia au fost prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, respectiv Judecatoria Husi cu propunerea de arestare preventiva.

Instanta de judecata a dispus arestarea preventiva a celor doi barbati pentru o perioada de 30 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img