News Flash:

DOI POLIȚIȘTI VASLUIENI CERCETAȚI DE AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE

29 Mai 2018
4370 Vizualizari | 0 Comentarii

Agenția  Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 147.322,3 lei, între averea dobândită și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de către DAVID LOREDANA, agent principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, împreună cu soțul său, DAVID EDUARD VASILE, agent șef în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.
Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Iași, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către DAVID LOREDANA și DAVID EDUARD VASILE.


 Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare. În dosarul cauzei a fost efectuată și o expertiză extrajudiciară,  în conformitate cu prevederile art. 16 din Legea nr. 176/2010.


 Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 23 queries | Mysql time :0.049502 (s)