vineri, 29 martie, 2024

Doi politisti aradeni, cultivatori de canabis, cercetati in stare de arest preventiv, respectiv arest la domiciliu

Distribuie:

Publicat:

Doi politisti din Arad, care cultivau canabis, sunt cercetati unul in stare de arest preventiv, iar celalalt in arest la domiciliu, alaturi de acestia fiind plasat in arest preventiv si un civil.

Procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Arad au retinut, in noaptea de sambata spre duminica, dupa mai bine de doua luni de filaj, doi politisti si un civil, care cultivau canabis.

“Cei doi politisti lucreaza in cadrul Sectiei 2 de Politie Micalaca din cadrul Politiei municipiului Arad. Unul dintre acestia a fost retinut in urma descinderii intr-o padure din extravilanul comunei Iratosu, judetul Arad, acolo unde cei doi, impreuna cu o a treia persoana civila, cultivau canabis. Cel de al doilea politist a fost ridicat de la domiciliul sau”, au declarat surse din cadrul DIICOT — Biroul Teritorial Arad.

Procurorii DIICOT — BT Arad au efectuat, in noaptea de sambata spre duminica, un flagrant intr-o padure situata in extravilanul comunei Iratosu, unde exista o cultura clandestina de canabis. Flagrantul a fost realizat fata de un politist si un civil, iar cel de al doilea politist, implicat si el in cultivarea de canabis, a fost ridicat de la domiciliul sau.

“In cursul zilei de duminica, cei trei au fost prezentati judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare. Instanta a decis ca unul dintre politisti si civilul sa fie cercetati in stare de arest preventiv pentru 30 de zile, in vreme ce impotriva celui de-al doilea politist a decis masura arestului la domiciliu, de asemenea pentru 30 de zile’, a adaugat reprezentantul DIICOT — BT Arad.

Sursa: agerpres.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img