marți, 23 aprilie, 2024

Doi tineri au avut parte de socul vietii. Au comandat online cateva cutii de depozitare, insa s-au ingrozit dupa ce le-au deschis: “Nu am dormit nopti intregi”

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri au comandat cateva cutii de depozitare de pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cumparaturi, dar au avut parte de socul vietii. Cazul cuplului din Arizona a devenit viral pe retelele de socializare.

Acestia si-au dat seama ca ceva nu e in regula inca de cand au primit pachetele acasa. Erau extrem de grele pentru niste cutii de depozitare. Au desfacut cutiile si s-au ingrozit. Pachetele erau pline cu marijuana. Acestea cantareau in jur de 30 de kilograme, noteaza mirror.co.uk.

“Erau extrem de grele. Mai grele de cat ne-am fi asteptat”, a povestit femeia pentru WFTV 9. Politistii au retinut continutul pachetelor si au deschis o ancheta in acest caz.

Desi politia fusese informata, acestia au declarat ca nu putut inchide un ochi de teama ca cineva ar putea intra in casa peste ei. “Nu am dormit nopti intregi”, a declarat femeia, care a preferat sa isi pastreze anonimatul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img