News Flash:

Doi tineri din zona municipiului Husi, și-au găsit sfârșitul in mare la Costinești. Aurel si Lucian aveau doar 21 de ani - FOTO

11 August 2022
13675 Vizualizari | 0 Comentarii
22222222222

Aurel Pintea din zona localității Cretesti și huseanul Lucian Arion, ambii in vârsta de 21 de ani, si-au gasit sfârșitul in apele Marii Negre de la Costinești. Se pare ca Aurel s-a aventurat in larg, iar Lucian a mers după el sa îl salveze . Din pacate situația a fost tragica pentru amandoi . Aceștia au mers acolo in sezonul estival pentru a lucra si a câștiga un ban. Cei care ii cunosc sunt șocați de faptul ca cei doi nu mai sunt .

Comunitatea din localitatea aflată la doar câțiva kilometri de Husi, este in stare de șoc la vestea ca Aurel s-a stins. Acesta fusese un elev olimpic și acum își continua cursurile la o facultate din Iasi .Tanarul iși sacrifica vara pentru a merge pe litoral și a strânge bani pentru a cumpăra lemne acasă familiei .

“Dumnezeu sa te ierte prieten drag, ai fost un coleg de facultate minunat. Îmi făceai ziua mai frumoasa în fiecare zi și imi readuceai zâmbetul pe buze mereu. Nu o te te uit niciodată, o sa ne veghezi de sus și nu o sa te uitam niciodată!!“ este mesajul postat pe pagina lui Aurel de către un coleg de la facultate.

Lucian era si el student la agronomie si facea si cursuri de parasutism

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0863 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034659 (s)