News Flash:

Doi turiști italieni care au plecat în vacanță în Cracovia, s-au trezit la Craiova. Cum a fost posibil

16 August 2022
441 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 16T063805 862

Doi turiști italieni au luat parte la experiența vieții lor. Cuplul a pornit într-o vacanță în Cracovia, însă a ajuns în Craiova, din cauza unei erori. Cum a fost posibil să se întâmple asta și cine a comis eroarea?

Un cuplu a crezut că se află pe drumul spre vacanța din Cracovia, însă atunci când a ajuns, și-a dat seama că locul nu seamănă deloc cu cel în care trebuia să se afle. Cei doi turiști au ajuns în Craiova, dintr-o eroare de nume comisă de agenția de la care și-au cumpărat biletele de avion.

Agenția de turism a încurcat destinația celor doi

Paola și Massimo din Florența a apelat la ajutorul unei agenții de turism din oraș pentru a-și achiziționa bilete de avion pentru a merge în vacanță. Destinația aleasă de ei a fost Cracovia, însă se pare că agenția i-a dus într-o altă destinație. Cei doi erau așteptați de alți prieteni în orașul din Polonia, însă nu au mai ajuns. Din păcate pentru ei, au ajuns în România, în orașul cu nume asemănător, Craiova.

„Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste o mie de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă Bucuresti”, potrivit gazzettinodelchianti.it.

Eroarea a apărut din cauza numelui asemănător, Paola crezând că orașul este scris în limba poloneză. Însă, după ce au pornit din Bologna, avionul i-a dus direct în România:

„În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat.”, spune cuplul.

Turiștii au crezut că numele destinației este scris în poloneză

Crezând că destinația de pe bilet este scrisă în limba poloneză, nu au oferit atenție acestui aspect și au mers mai departe:

„În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”, spune Paola.

Din cauză că au pierdut timpul alocat pentru vacanță în România, cei doi nu au mai apucat să își cumpere alte bilete spre Cracovia, astfel că s-au cazat la un hotel din Craiova. La întoarcere, vor rezolva eroarea împreună cu agenția de turism.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0778 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023297 (s)