vineri, 19 aprilie, 2024

DOLIU in familia prezidentiala. A MURIT soacra presedintelui Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

DOLIU in familia prezidentiala. Soacra presedintelui Klaus Iohannis s-a stins din viata, transmite Realitatea TV. Presedintele isi anuleaza programul de marti.

Presedintele a anuntat ca isi anuleaza programul de marti, pentru a participa la inmormantare. Klaus Iohannis se afla in acest moment la Sibiu, informeaza Realitatea TV.

Mama Primei Doamne avea 72 de ani si era grav bolnava de mai multi ani. Dupa moartea sotului sau, mama lui Carmen Iohannis, Georgeta Lazurca, s-a mutat din comuna Santu din judetul Mures, la Sibiu, impreuna cu fiica si ginerele, actualul presedinte al Romaniei.

Administratia Prezidentiala, prin purtatorul de cuvant Madalina Dobrovolschi, a confirmat decesul soacrei si a transmis ca „acesta este un moment dureros pentru familia presedintelui”.

De asemenea, potrivit purtatorului de cuvant, presedintele Iohannis si-a exprimat dorinta ca acest eveniment sa ramana in zona privata.

Totodata, Madalina Dobrovolschi a mentionat ca programul de marti al presedintelui Klaus Iohannis se va anula, el avand anuntate pe agenda participarea la un forum economic Romania-Slovacia in Capitala alaturi de presedintele Slovaciei, Andrej Kiska, precum si o vizita la comunitatea slovaca din Nadlac, in judetul Arad.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img