joi, 18 aprilie, 2024

Doliu in lumea muzicala din Romania. O tanara artista de muzica populara s-a stins din viata

Distribuie:

Publicat:

Doliu de Paste in familia unei tinere artiste de muzica populara.

Doliu de Pasti in familia micutei artiste din Rovinari, intrata in coma inainte de sarbatori, din cauza unei encefalite acute. Ana Maria Gheorghitoaia avea numai 10 ani. Micuta era extrem de talentata, luase mai multe premii la concursuri si filmase primul videoclip cu o televiziune locala.

Prietenii familiei sunt socati si o plang pe micuta pe pagina de socializare.

Fata a inceput sa se simta rau la sfarsitul lunii martie. Parintii au dus-o la medicul de familie care i-a prescris un tratament pentru viroza respiratorie. A mers acasa dupa care s-a simtit din ce in ce mai rau. In data de 2 aprilie, copila s-a prezentat la Camera de Primiri Urgente de la Spitalul Rovinari, scrie pandurul.ro.

Micuta a fost transferata la spitalul Marie Curie din Bucuresti, unde s-a stins din viata sambata.

CITESTE SI : Momente socante in noaptea de Inviere intr-o biserica din Bucuresti. Oamenii au privit neputinciosi

Credinciosii care au mers la slujba de Inviere, la biserica de pe aleea Parva din Bucuresti, au trecut prin momente cumplite.

Un barbat a murit, dupa ce I s-a facut rau in timpul slujbei.

Cei prezenti au sunat imediat la numarul unic de urgenta 112. Pana la sosirea unui echipaj de Ambulanta, barbatul a primit asistenta medicala din partea a doi pompieri aflati in timpul liber si care participau la slujba religioasa, potrivit observator.tv. In ciuda eforturilor facute, victima s-a stins in curtea lacasului de cult.

„Plt.maj. Nita Florin si plt.maj. Nica Florea au efectuat manevrele specifice de resuscitare, pana la sosirea echipajelor SMURD. In ciuda efortului depus, barbatul nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat”, se arata intr-un comunicat al ISU Bucuresti-Ilfov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img