joi, 28 martie, 2024

DOLIU in presa din intreaga lume! A murit intr-o EXPLOZIE DEVASTATOARE! Dumnezeu sa il ierte!

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistul francez Stephan Villeneuve, ranit luni in explozia unei mine la Mosul, in nordul Irakului, a decedat, a anuntat marti dimineata societatea publica France Télévisions, transmite AFP.

Stephan Villeneuve, care realiza un reportaj despre batalia pentru Mosul pentru emisiunea ‘Envoyé Spécial’ a canalului public France 2, si alti doi jurnalisti francezi au fost raniti in explozie, care a provocat moartea pe loc a colegului lor kurd Bakhtiyar Addad, au informat France Télévisions si organizatia Reporteri fara Frontiere, in cursul dupa-amiezii de luni.

Villeneuve acoperise jurnalistic numeroase conflicte de pe glob. El si Véronique Robert au fost internati de urgenta la spitalul unei baze americane.

Al treilea jurnalist francez, Samuel Forey, a fost ranit usor, comunicand pe Twitter ca se simte bine si exprimandu-si ‘imensa tristete’ pentru moartea celor doi colegi.

Ei insoteau fortele speciale irakiene care au lansat duminica asaltul final pentru recucerirea orasului Mosul din mainile jihadistilor Statului Islamic, si unde in jur de 100.000 de civili sunt ‘tinuti ca scuturi umane’, potrivit ONU.

sursa: Agerpres

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img