joi, 28 martie, 2024

DOLIU in presa din Romania! Un CELEBRU JURNALIST a murit INECAT la Costinesti

Distribuie:

Publicat:

Este din nou doliu in presa din Romania. Jurnalistul Cristian Ciocoiudecedat, dupa ce s-a inecat in Marea Neagra, la Costinesti. Anuntul a fost facut de jurnalista Oana Costea.

“Am stat mult pe ganduri pana sa scriu. Ca inca imi pare ireal. si nedrept. Si parca odata spus, devine cumva… definitiv. Cristi Ciocoiu a murit. S a inecat la Costinesti, azi dupa amiaza. Ma rog pentru sufletul lui. Stiu ca si voi, toti cei care ati impartit cu el zile de birou, nopti de teren si bucati de viata, o veti face. Va tin la curent cu restul detaliilor… Dumnezeu sa l odihneasca”, scrie Oana Costea.

Cristian Ciocoiu a fost jurnalist de investigatii si a lucrat pentru ”Bulina Rosie”, ”Evenimentul Zilei”, dar a avut si colaborari cu alte publicatii.

Litoralul romanesc a fost o adevarata capcana a mortii in aceasta vara, foarte multi oameni pierzandu-si viata pentru ca s-au aventurat in valurile marii, in ciuda avertismentelor salvamarilor. Spre exemplu, ieri a fost salvat, in ultimul moment, Dan Radu Rusanu, dupa ce era sa se inece la Eforie Nord. Acesta s-a aventurat in mare, in ciuda sfaturilor venite de la salvamari si a fost la un pas sa se inece.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img