vineri, 29 martie, 2024

DOLIU in Romania! Un fizician de renume si doctor in numerologie a murit

Distribuie:

Publicat:

exandru Ene Splentter era originar din Barlad si avea doar 38 de ani, dar a murit brusc la ski, in urma unui accident stupid.

Acesta era un renumit fizician care a plecat din tara de multa vreme si s-a stabilit in Germania, unde isi facuse o familie si un nume.

Alexandru Ene Splentter a murit brusc, intr-un banal accident pe o partie de schi din Germania. Acesta era doctor in numerologie la Institutul Aeronautic German si un fizician renumit, scrie spynews.ro.

Alexandru Ene Splentter a fost elev al Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Barlad, fiind olimpic national si international, asa cum informeaza vaslui.robo-stiri.ro. Acesta a decedat la 38 de ani, intr-un accident de schi si a lasat in urma sa doi copii si o sotie.

Alexandru Ene Splentter locuia la München de peste nouã ani.

Potrivit sursei citate Alexandru Ene Splentter a absolvit Magna Cum Laudae, iar intre 1999 -2000 a avut o bursã de merit John Harvard, in 2001 s-a clasat printre primii cinci la un concurs de fizica si a contribuit la clasarea echipei de la Harvard pe locul 3 intre celelalte universitãti de top americane.

De asemenea, potrivit vaslui.robo-stiri.ro, Alexandru Ene Splentter a activat un an ca vicepresedinte al Societatii Studentilor Romani de la Harvard si s-a implicat ca cercetãtor in astronomie in echipa dr. Jay M. Pasachoff la Colegiul Williams si participã la o expeditie in Romania pentru eclipsa totalã de soare. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img