vineri, 29 martie, 2024

DOLIU in UDMR! A murit un cunoscut politician – FOTO

Distribuie:

Publicat:

enatorul UDMR Verestoy Attila a murit, la varsta de 63 de ani, el urmand a implini 64 de ani pe data de 3 martie. Verestoy Attila a candidat pe prima pozitie a listei UDMR pentru Senat in Harghita si a obtinut mandatul la distribuirea directa, dupa ce Uniunea a obtinut in judet un scor de 85,3%.Verestoy Attila a suferit un accident de masina in anul 2011, in urma caruia a suferit mai multe fracturi. Ca urmare a accidentului, senatorul UDMR a ramas cu un handicap la picior si mergea cu ajutorul unui baston.

Potrivit ultimei declaratii de avere facute publice, Verestoy Attila detine mai multe suprafete de teren in Bucuresti, Harghita si Ilfov, doua case in Ilfov, respectiv Cristuru Secuiesc, un apartament in Odorheiu Secuiesc si alte doua in Bucuresti. De asemenea, senatorul UDMR are un autoturism BMV X3 si un altul Audi S8, o colectie de bijuterii estimata la 58.000 Euro si o colectie de tablouri evaluata la aproximativ 25.000 Euro.

Verestoy Attila este singurul parlamentar aflat in functie inca din anul 1990. El se afla la al 8-lea mandat de senator. Verestoy Attila, 63 de ani, a fost  senator in toate legislaturile din 1990 incoace, iar la inceputul anilor ’90 avea porecla de „Drujba lui Dumnezeu“ pentru ca provenea dintr-un bazin electoral in care principala afacere era taierea padurilor din Harghita si exportarea bustenilor sau a cherestelei in Austria si Ungaria. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img