News Flash:

DOLIU! Ion Iliescu a facut anuntul

6 Ianuarie 2018
4257 Vizualizari | 0 Comentarii
doliu bor

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, este in doliu! Iliescu a anuntat moartea lui Andrei Alexandru, fostul sau consilier, dar si membru al PSD. ”Ne-a parasit un prieten, pe care l-am pretuit si caruia ii vom pastra o calda amintire.”, e mesajul de condoleante al lui Iliescu, trnamis si in numele sotiei sale, Nina.

Andrei Alexandru a fost ziarist si fost purtator de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu. El a murit pe 4 ianuarie, dupa o boala grava. ”A incetat din viata, dupa o suferinta prelungita, ANDREI ALEXANDRU, consilier al presedintelui Senatului Romaniei.

Ion Iliescu, mesaj pentru romani la 28 de ani de la REVOLUTIE

Membru al Partidului Social Democrat, Andrei Alexandru a fost o prezenta activa in dezbaterile politice, permitandu-si de-a lungul anilor chiar si pozitii adeseori incomode si perceptii nu totdeauna agreabile. Era o fire permanent nelinistita, dar activa in disputele de idei, pe teme politice la zi. A lasat in urma o familie indurerata, careia i-a fost devotat. Eu l-am apreciat intotdeauna pentru spiritul sau combativ, pentru angajamentul sau constant in disputele politice, pentru modestia sa in viata personala si in comportamentul civic.

Personal, am avut o relatie apropiata cu Andrei Alexandru, apreciindu-i angajamentul politic si implicarea in disputele de idei. A fost, totodata, un apropiat al familiei noastre, manifestand o prietenie constanta, indiferent de imprejurari, lucru pe care l-am apreciat impreuna. Ne-a parasit un prieten, pe care l-am pretuit si caruia ii vom pastra o calda amintire.

Condoleante familiei indurerate.
Dumnezeu sa-l odihneasca .
Nina si Ion Iliescu”, e mesajul transmis de Ion Iliescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027884 (s)