vineri, 29 martie, 2024

Doliu la Colegiul Dimitrie Cantemir Husi: S-a stins profesoara Asandei

Distribuie:

Publicat:

Dimineata trista pentru colectivul profesorilor din cadrul Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir Husi cat si pentru elevii profesoarei de logica Mariana Asandei.
Aceasta a murit noaptea trecuta intr-o unitate medicala din judetul Iasi. Femeia s-a stins din viata in doar doua saptamani.

Initial doamna profesoara a mers la spitalul Husi, iar de acolo a fost transferata la unitatea medicala din Iasi unde a suferit o interventie medicala in care i-a fost plasat un stent la inima .

La doar cateva zile dupa montarea acestuia, profesoara Mariana Asandei a murit . Intreg colectivul Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir Husi este in stare de soc Dumnezeu sa o ierte ! Multa putere familiei 

 

"A fost o veste care ne-a tulburat pe toti. Noi am tinut legatura cu ea si familia in tot acest timp. Insa din pacate in aceasta dimineata am primit vestea cea trista . Sincere condoleante si multa putere familiei pentru a trece peste aceasta grea incercare” transmite conducerea Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir Husi impreuna cu intregul colectiv profesoral.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img